Homenatge a Albert Adrià amb l’oliva del Barri
Tacos de tortitas de camarón amb tàrtar de corvina i cítrics (4 u.)
Fartó molt cruixent amb amanida cremosa de llobregant, llagostins i huevas de salmò, tot acompañat d’un fons marí
Escopinyes a la brasa amb salsa de mantega i pebre negre
Cabdells d’enciam a la brasa amb salsa holandesa fumada
Tacos de pollastre amb gamba de Blanes (2 u.)
Mollete de pa brioche amb steak tàrtar
Croquetes cremoses de pernil ibèric amb crispetes de porc (4 u.)
Mil fulls de patata cruixent amb salsa brava casolana i un toc d’all i oli negre (6 u.)
Interior de massa de donut casolana, farcida de pollastre i foie amb especies, covert de salsa royale i xocolata fumada
Amb forma de tableta de xocolata i amb un toc d’or comestible
El nostre bunyol casolà amb massa de xurro i brandada
Un filet d’anxova sobre un brioche torrat amb mantega fumada, amb un toc cítric i peta zeta
Parmentier de patata amb Rubia Gallega, zamburiñas i escopinyes
Canelò XL de pollastre amb beixamel de tòfona
Sàndwich calent amb formatge “Tou del Mujal” pernil ibèric i tofòna
La nostra interpretació del Calamar a la Romana, quan tanquis els ulls i tinguis tots els ingredients a la boca, ho tindràs
Rigatoni farcit de ceps i trompetes amb tòfona, a la salsa cafè de Paris
500 gr de carn a la brasa amb guarnició
Fines i cruixents hamburgueses amb salsa de formatge cheddar madurat 48 mesos, pepinillo i bacon
Filipino de foie covert de xocolata blanca
Flam de pernil ibèric amb chicharrón, crispetes de porc i nata de tòfona
Butifarra de perol i salsitxes amb mantega fumada i rubia gallega
Llagostins, calamar i llobregant
Espardenyes
Calamar i carpaccio de gamba de Blanes
Salsitxes i botifarra de perol amb carpaccio de peus de porc
Ostra al natural amb daiquiri
Ostra al natural amb sabor a gilda, la banderilla típica del País Basc
Ostra a la brasa amb salsa holandesa fumada
Ostra a la brasa amb salsa de pebrot groc
Ostra al natural amb gaspatxo i crostons
Ostra al natural amb salsa ponzu i ous de salmó